Skip Navigation Links
 

“Geweldige ervaring”

De tweedaagse tour van Mui Ne naar Dalat was top! Het was even zoeken naar de echte Easy Riders, maar dat was het zeker waard.

Onze gidsen Jack en Du waren geweldig. Ze spraken goed Engels, konden van alles vertellen over het het land en het leven in Vietnam en reden zeer beheerst door het verkeer. Ook 's avonds na de tour werden we niet aan ons lot overgelaten, maar vergezelden ze ons bij het avondeten. Met veel vis en vlees op de bbq en de nodige biertjes hadden we een topavond. De tour zelf was ook erg de moeite waard. We hebben veel verschillende dingen gezien en dat alles op een relaxt tempo. Je komt op plekken waar je zonder motor en zonder gidsen haast niet komt. Zoals een steenfabriek, een gekkoboerderij, een koffieplantage, et cetera. Op verzoek kun je de route naar eigen wens aanpassen. De plekken om te ontbijten en lunchen waren ook met zorg uitgekozen. Enig smetje op de tour was het matige hotel (Mai Khanh) waar we overnachtten. Het was erg gehorig, we hadden geen warm water en we zagen wat sporen van de vorige bezoekers. Naar we begrepen was dit ook een noodoplossing omdat een ander hotel vol zat. Spreek dit bij het boeken dus goed af. Dit smetje mocht de pret echter niet drukken. We hebben echt twee super dagen gehad! Thnx Jack en Du.

Tripadvisor review by razendere...Netherland, Visited 12 2016

https://www.tripadvisor.com.vn/ShowUserReviews-g1009804-d4102551-r447250987-Vietnam_Easy_Riders_Group-Mui_Ne_Phan_Thiet_Binh_Thuan_Province.html#